Ekskluzivno

Italiana keramika

Silbonit

Silbonit je kompanija koja proizvodi spoljne fasadne obloge, mada njihovi paneli takođe imaju mnogo primena i u unutrašnjem okruženju. Postoje mnoge prednosti korišćenja Fibercementa iz Societa Italiana Lastre. Fibercement je napravljen od ekološki prihvatljivog materijala, proizvedenog poštujući okolinu; proizvodi se uglavnom od cementa, celuloznih mineralnih vlakana, silike i vode.

 

Park Avenue

Park Avenue uzdiže italijansku kreativnost i visok kvalitet toskanskog zanata! Naš rad je rezultat pažljivog i detaljnog proučavanja oblika, materijala i boja. Svi elementi koji čine kolekciju enterijera Park Avenue pokazuju da je genijalnost Leonarda da Vinčija još uvek veoma živa u Italiji. Kultura kvaliteta i strast za lepotom su zapravo dve duše koje zanatlije ove kompanije vode kroz kreiranje jedinstvenih proizvoda, čiji je cilj maksimalno razlikovanje od svega što je standardizovano.

 

Pored gore navedenih eksluzivnih brendova Silbonit i Park Avenue u prilici smo da Vam ponudimo i proizvode renomiranih proizvodjača Dyson Airblade i Ariston. Iz ponude izdvajamo bojlere svih dimenzija , profesionalne fenove, sušače za ruke i još puno toga. Posetite naš prodajni salon i uverite se u kvalitet naše ponude.